Cristian Blanxer @ Terral

Terral és un centre d’activitats on es desenvolupen programes orientats a proporcionar suport socioeducatiu a joves i dones –la majoria immigrants-, i s’ofereixen recursos que faciliten la inserció laboral, la integració i l’arrelament a Catalunya. Per dur a terme els programes es promou el voluntariat entre estudiants i professionals.
Terral ha cedit les dues persianes que dónen al c/ Lancaster, que seran intervingudes per Cristian Blanxer. Veí del barri, amb un talent descomunal, ha anat creant el seu univers gràfic bebent alhora realisme i el surrealisme, combinant figures clavades tècnicament amb contextos onírics i evocadors.

Aquestes son les dues persianes que la gent de Terral ha cedit per al projecte i que pintarà Cristian Blanxer durant el cap de setmana.

Fragment de la darrera obra pintada per Cristian Blanxer, al Guzzo. Ha servit per il·lustrar el poster explicatiu de la intervenció que realitzarà.

 

 

Estan situades a l’entrada del c/ Lancaster, a la cantonada amb Nou de la Rambla, on ténen les dependències l’Ass. Terral.

Més informació de l’artista:

http://www.cristianblanxer.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s